Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Adatvédelmi nyilatkozat itt olvasható

Menü
Ön itt jár: > >

Szerviz

Ugye tudod hogy a folyamatos szervizelés és karbantartás meghosszabbítja a gépek élettartamát?

A gépek rendszeres szervizeltetésével minimalizálhatod a váratlan és költséges állásidők kockázatát. A szerviz egy teljes átvizsgálást is tartalmaz. Ez a funkcionalitás ellenőrzésével kezdődik, mely a működési és a biztonsági rendszer átvizsgálását is magában foglalja.

A berendezés minőségének és integritásának biztosítása érdekében csak eredeti Husqvarna pótalkatrészeket használunk. Végül próbaüzemet végzünk és megtisztítjuk a gépet, mielőtt visszajuttatnánk neked.

Szervizünkben garanciális márkaszervizként javítjuk forgalmazott márkáink (Husqvarna, McCulloch, Gardena, AS Motor, Hitachi, Festool, Fein) elektromos és benzinmotoros gépeit, továbbá a Makita, Bosch és Metabo termékeket. Garanciális szerződésünk van a Briggs&Stratton motorgyártóval, és a Tecumseh motorok magyarországi képviseletével is. Természetesen a fenti és egyéb márkák garancián túli szervizelését és javítását is a megszokott magas színvonalon vállaljuk. Szerződésünk van Magyarország egyik legnagyobb motortekercselő üzemével is, illetve szükség esetén akkumulátoros gépek akkumulátorait is fel tudjuk újíttatni.
 
Jól felszerelt műhelyünkben óriási alkatrészkészlettel rendelkezünk, így vásárlóink problémáit a lehető leggyorsabban orvosolni tudjuk. Ha valamilyen alkatrész mégsem állna azonnal rendelkezésre, azt néhány nap alatt, akár külföldről is beszerezzük. Mindig is nagy hangsúlyt fektettünk dolgozóink rendszeres továbbképzésére, akik több évtizedes tapasztalattal javítják a gépeket, legyen szó egy régebbi modellről, vagy a legújabb technológiáról, elektromosról, vagy benzinmotorosról.
Szervizünk rendelkezik több olyan szállító járművel, illetve különféle méretű utánfutókkal, melyek segítségével akár a helyszínen is tudunk javításokat végezni, vagy szükség esetén a súlyosabb, terjedelmesebb készülékeket (pl. fűnyíró traktorokat) szervizünkbe be tudjuk szállítani.
 
Láncfűrészekhez készítünk akár speciális hosszúságú láncokat is, használatban lévő láncokat pedig legkorszerűbb gépeinkkel, azonnali határidővel élezünk. Kulcsmásolással is állunk megrendelőink rendelkezésére: fúrt, mart, tollas, autó, kamion, teherautó, targonca, bútor kulcsokkal tudunk szolgálni.

Keresés