Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Adatvédelmi nyilatkozat itt olvasható

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

A Hosagép Kft. 2005-ben alapult, budaörsi magánszemélyek tulajdonában. A már meglévő Barkács és Szerszám üzlet tevékenységének kiegészítésére létrehoztuk Budaörs legnagyobb kínálatú kerti-, erdészeti- és építőipari gép szaküzletét, szakszervizét és gépkölcsönzőjét.
 

Az elmúlt évtized alatt folyamatosan továbbfejlesztve vállalkozásunkat, mára mindhárom fő tevékenységünk professzionális szintre nőtte ki magát.

Az értékesítés területén kiemelt márkakereskedői vagyunk a Husqvarna és McCulloch márkák kertészeti- és erdészeti gépeinek, valamint a Gardena öntözéstechnikai és kerti eszközöknek. Építőipari gépek tekintetében hivatalos márkakereskedői vagyunk a Hitachi elektromos és benzinmotoros gépeinek, a Festool és a Fein ipari kéziszerszámoknak, a TRESZ áramfejlesztőknek, a Bernardo fa- és fémipari gépeknek, illetve a Betta kompresszoroknak is. Az üzletünkben megtalálható termékeink webáruházunkban is elérhetőek, meg is vásárolhatóak.
 
Szervizünkben garanciális márkaszervizként javítjuk forgalmazott márkáink (Husqvarna, McCulloch, Gardena, Hitachi, Festool, Fein) elektromos és benzinmotoros gépeit, továbbá a Makita, Bosch, Metabo és AL-KO termékeket. Garanciális szerződésünk van a Briggs&Stratton motorgyártóval, és a Tecumseh motorok magyarországi képviseletével is. Természetesen a fenti és egyéb márkák garancián túli szervizelését és javítását is a megszokott magas színvonalon vállaljuk. Szerződésünk van Magyarország egyik legnagyobb motortekercselő üzemével is, illetve szükség esetén akkumulátoros gépek akkumulátorait is fel tudjuk újíttatni.
 
Jól felszerelt műhelyünkben óriási alkatrészkészlettel rendelkezünk, így vásárlóink problémáit a lehető leggyorsabban orvosolni tudjuk. Ha valamilyen alkatrész mégsem állna azonnal rendelkezésre, azt néhány nap alatt, akár külföldről is beszerezzük. Mindig is nagy hangsúlyt fektettünk dolgozóink rendszeres továbbképzésére, akik több évtizedes tapasztalattal javítják a gépeket, legyen szó egy régebbi modellről, vagy a legújabb technológiáról, elektromosról, vagy benzinmotorosról.
 
Szervizünk rendelkezik több olyan szállító járművel, illetve különféle méretű utánfutókkal, melyek segítségével akár a helyszínen is tudunk javításokat végezni, vagy szükség esetén a súlyosabb, terjedelmesebb készülékeket (pl. fűnyíró traktorokat) szervizünkbe be tudjuk szállítani.
 
Láncfűrészekhez készítünk akár speciális hosszúságú láncokat is, használatban lévő láncokat pedig legkorszerűbb gépeinkkel, azonnali határidővel élezünk. Kulcsmásolással is állunk megrendelőink rendelkezésére: fúrt, mart, tollas, autó, kamion, teherautó, targonca, bútor kulcsokkal tudunk szolgálni.
 
Cégünk tevékenységének harmadik fő pillére gépkölcsönzőnk, mely egy rendkívül széles szortimenttel igyekszik kiszolgálni minden vevői igényt. Építőipari és kerti gépek széles választékát kínáljuk a fúrógéptől az aszfaltvágón át egészen az áramfejlesztőkig. Ipari felhasználóink mellett készséggel állunk magán vásárlóink szolgálatában is: lakásfelújítástól a kert rendbetételéig kínálatunkban minden eszköz megtalálható.
 
Kérjük, látogassanak el hozzánk és ismerkedjenek meg szolgáltatásaikkal, próbáljanak ki bennünket! Nem fognak csalódni, hiszen mottónk szerint: „Csak a minőség vállalható!”
 
a Hosagép Kft. csapata
 
Budaörsi üzletünk:
 
 
Budapest, Üllői úti üzletünk
 
 

Cégünk adatai:

Cégnév: Hosagép Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Székhely, mely egyben üzletünk címe is: 2040 Budaörs, Szabadság út 77.
Cégjegyzékszám: 13-09-102421
Cégbíróság megnevezése: Pest Megyei Bíróság, mint Cégbíróság
Adószám: 13449560-2-13

Telefon: +36 23 789 320
E-mail: info@hosagep.hu

Nyitva tartás:

Hétfőtől - péntekig: 700 - 1730

Szombaton: 800 - 1300

Keresés