Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Adatvédelmi nyilatkozat itt olvasható

Menü

Robotfűnyírók

Mit érdemes tudni a Husqvarna robotfűnyíróiról?

A Husqvarna Automower® robotfűnyírókat 1995 folyamatosan fejlesztik, hogy a legmegbízhatóbb és leghatékonyabb partner legyen, ha robotfűnyírásról van szó.

A Husqvarna a folyamatos fejlesztéseknek köszönheően a robotfűnyírók piacon jelentős szerepet tölt be.

Hogyan válassza ki a robotfűnyíróját?

 Engedje, hogy szakértőnk segítsen Önnek. Néhány tapasztalatból feltett kérdéssel hasznos iránymutatást szerezhet tőle és biztosan azt a terméket fogja kiválasztani, mely a füves terület nagysága és az Ön elvárásai alapján leginkább megfelelő. Szakképzett robotfűnyíró telepítő szakembereink biztosítják a professzionális szakmai hátteret.

Robotfűnyíró

A tökéletes gyep könnyedén

A nagyszerű füves gyep egészségesen tartása kemény és rendszeres munkát jelent. Ami sok idővel és fáradsággal jár. A robotfűnyíró képes emberi felügyelet nélkül is tökéletes munkát végezni, miközben időt és energiát spóróltulajdonosának.

A Husqvarna robotfűnyíró termékei akár 6000 m2 füves gyeppel is könnyen megbírkóznak. Az időjárás és a nehezbb terepviszonyok (45%-os dőlésszögű lejtőkön is helytáll) sem okoznak problémát. Amennyiben tereptárggyal találkozik a munkája során, akkor megáll ellőte és kikerüli. Átgondolt tervezésének és működésének köszönhetően megbízható eredmény produkál a külső körülményektől függetlenül, ha a kiváló pázsit elérése a cél.

Ha nem rendelkezünk nagy füves területtel, de ettől függetlenül szeretnénk egy csodálatos zöldelű gyepet a kisebb méretű kertünkbe is akkor is van megoldás a Husqvarna robotfűnyíró kínálatában, így az 1800 négyzetméternél kisebb területek nyírása sem gond.

A Husqvarna robotfűnyíró a kert méretétül és típusától függetlenül minden egyes fűszálat körültekintő gondossággal és pontossággal vág le.

Intelligens robotfűnyíró

A csúcstechnológiás funkciónak köszönhetően a Husqvarna Automower® robotfűnyíró az előtte álló nyírási feladatokkal megbirkozik. 

Néhány izgalmas technológia a Husqvarna robotfűnyírókban:

- átjárófelismerő 
- beépített lejtőkezelés köszönhetően - akár a GPS alapú navigáció segít a navigálásban.

A töltőállomás szinte bárhova elhelyezhető. Nem kívánt nyomokat nem hagy a robotfűnyíró a pázsiton, mivelhárom irányból érzékeli a jeleket – a töltőállomástól, a vezetőhuzaltól és a határoló vezetéktől. Így nagyszerűen navigálja saját magát. Indulhat a lazítás és a szép pázsit látványának öröme.

Extra előnyök, hogy biztosan tökéletes legyen a gyep:

Az időjárás alapú időzítés a fű növekedési sebességéhez és az időjáráshoz igazítja a robotfűnyíró tevékenységét,  emellett az aktív nyírás funkció  érzékeli, ha a fű magasabb egy bizonyos területen. A méretállítás manuálisan és elektromosan is elvégezhető.

Itt találhatók: Robotfűnyírók

Keresés