Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Adatvédelmi nyilatkozat itt olvasható

Menü

Mindenki nyugodjon meg! - Webhopos rendelés zavartalan, üzleteink és szervizeink is működnek!

Webshopos rendelés zavartalan és teljes gőzzel üzemel! 2020.03.27.-én megjelent Kormány Rendelet szerint a kijárási tilalom alól kivételt jelent: a gépjármű- és kerékpárszerviz, a mezőgazdasági és erdészeti gépek és berendezések javításával kapcsolatos szolgáltatások igénybevétele! LÉNYEG: a továbbiakban is várunk benneteket az üzleteinkben és szervizeinkben!

A kijárási korlátozás alatt több időt fogsz eltölteni a kertedben, vagy a telkeden?

-SZERVIZEK+ÜZLETEK: Ha kertigépedre ráférne egy szerviz, vagy éppen alkatrész cserére lenne szükséged akkor ne izgulj. Budaörsi és pesti üzletünk profi szervizes kollégái szívesen segítenek neked. Új gép vásárlása esetén pedig értékesítő kollégáink állnak rendelkezdésedre. Az üzlet és szervizünk normál nyitva tartás mellett 15:00 órai zárással működik.

- WEBSHOP: Ha új kertigép vásárlásán gondolkodsz, akkor használd ki a webshopos rendelési lehetőségünket is. Husqvarna, Gardena kertigépek és kerti eszközök óriási választéka között böngészhet néhány kattintással!

- PROFI FELHASZNÁLÓK: Gép, alkatrész és kiegészítő igényeiket maximálisan kitudjuk szolgálni!

Mit ír elő a 2020.03.27.-ei kormány rendelet?

(1) A 3. § szerinti alapos indok:
a) a munkavégzés, a hivatásbeli kötelezettség, a gazdasági, mezőgazdasági és erdészeti tevékenység, valamint az ezek elvégzéséhez nélkülözhetetlen anyagokat, valamint eszközöket árusító üzletben (különösen a műszaki cikket, az építőanyagot és eszközöket árusító üzletben) történő vásárlás.

p), a gépjármű- és kerékpárszerviz, a mezőgazdasági és erdészeti gépek és berendezések javításával kapcsolatos szolgáltatások igénybevétele.

A Husqvarna tavaszi akciós gépeit rendeld meg a webshopunkból a kijárási korlátozás időszakában is. A Husqvarna aktuális akciós katalógusát IDE kattintva tudod online átlapozni!

Husqvarna akció

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés