Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Adatvédelmi nyilatkozat itt olvasható

Menü

Kerti traktorok - Fűnyíró traktorok

Melyik kerti traktort válaszd?

Fűnyíró traktor kisokos!

A fűnyíró, kerti traktorok igazán sokoldalú partnerként tudják segíteni a munkánkat, mivel megbízható működésük mellet a kiegészítők széles választékát szerezhetjük be a kerti traktorunkhoz. A következő könnyen csatlakoztatható kiegészítőket szerezhetjük be traktorunkhoz: hótoló, utánfutó, sószóró és sok más egyéb praktikus eszközt választhatunk hozzá.

Kerti traktor indítása

Kényelmes és kulcsmentes működtetés, továbbá mint a modern autókban egyérintéses indítás és leállítás.

Karbantartás és hosszan tartó megbízhatóság

A fűnyíró traktorunkon könnyű a késcsere, megerősített alkatrészek és karosszéria, illetve korrózióálló bevonat. Fűnyíró keti traktorokat hosszú távú munkára tervezik.

Kerti traktorok

A kerti traktorok vezetése

A traktort pedálokkal kell üzemeltetni, így mindkét kézzel tudjuk kormányozni. Ezáltal biztonságosan és kényelmesen tudjuk vezetni. Mindegy, milyen típusú kihívással állunk szembe. A HUsqvarna tratoktorok esetén 3 féle vágási rendszer közül választhatunk, – gyűjtés, mulcsozás, kidobás.

A bokrok és a fák körüli gyep lenyírása sem okozhat gondot. A jól átgondolt kormányzási technológiának köszönhetően a könnyű vezethetőség mellett az utunkba kerülő akadályokat is könnyen körbetudjuk nyírni. Az eredmény kevesebb lenyíratlan terület és precízebb munka.

Kerti traktorok karban tartása

A vágókések szerszám nélkül egyszerűen eltávolíthatók és kicserélhetők. Ennek köszönhetően gyorsan és biztonságosan elvégezhető a kések cseréje. Az éles kések pedig csodaszép pázsitot biztosítanak. A vágóasztalt megerősítették és porfestették, ami a traktor hosszú élettartamát és rozsdaállóságát niztosítja. 

A kerti traktorral készen fog állni minden esetben a következő évszakokra. A traktorhoz elérhető kiegészítők széles választéka teszi a sokoldalúvá és hasznossá az egész év során. 

Itt találja termékeinket: Kerti traktorok

Keresés