Kiemelt Ajánlatok

Hírek

Elolvad a hó, kisüt a nap és meg is kezdődik a tavaszi nagytakarítás, már ami az udvart, a kertet és a kertészeti gépeket illeti. Legyen szó kertrendezésről, hó- illetve falevelek eltakarításáról, vagy tüzifa hordásáról, a kerti traktorokat nem kizárólag a fűnyírásra találták ki! A traktor mindig az a „jobb kéz“ amit keményebb fizikai munkába is be lehet fogni. Egy korábbi cikkünkben, amikor a fűnyírók kiválasztásáról írtunk, már említést tettünk a kerti traktorokról is. Most azonban itt az ideje, hogy bővebben megismerjük a kerti traktorok tulajdonságait. 

A megfelelő fűnyíró megtalálása nem kis fejtörést okozhat a laikusok számára. A piac széles kínálatában biztosnak kell lennünk abban, hogy a számunkra legmegfelelőbb gépet választjuk ki. Ehhez segítségül, összeszedtünk néhány lényeges szempontot, amit érdemes végiggondolni a vásárlás előtt! 

​Az első napsugarak megjelenésével és a tavasz beköszöntével mindenki egyre több időt szeretne a szabadban, a kertjében tölteni. A kertészmesterek mellett a hobbi kertészek is megkezdik a munkát a ház körül. Ilyenkor előkerülnek a kéziszerszámok, kisebb-nagyobb kerti gépek, melyeket előszeretettel fogunk újra munkába. Az első használat előtt viszont érdemes egy szervizeléssel felkészíteni ezeket az eszközöket is a szezonra. De mi a szervizelés menete?

Miért lesz kihagyhatatlan, hogy az AS-Motor standhoz látogass és találkozz velünk?

➡Mert megismerheted a legnagyobb vágóasztallal rendelkező új AS980 Enduro gépet!
➡Mert megismerheted az új AS30 gyom és mohaeltávolító gépeket!
➡Mert élőben megtekintheted a nagy sikerű 940 Sherpa család legnépszerűbb példányait!

Találkozzunk az A pavilon 211D standján - AgromashExpo 2018!

Nézd meg most AS-Motor termék választékunkat=> ITT

 

Ugye tudod hogy a folyamatos szervizelés és karbantartás meghosszabbítja a gépek élettartamát?

A gépek rendszeres szervizeltetésével minimalizálhatod a váratlan és költséges állásidők kockázatát. A szerviz egy teljes átvizsgálást is tartalmaz. Ez a funkcionalitás ellenőrzésével kezdődik, mely a működési és a biztonsági rendszer átvizsgálását is magában foglalja.

A berendezés minőségének és integritásának biztosítása érdekében csak eredeti Husqvarna pótalkatrészeket használunk. Végül próbaüzemet végzünk és megtisztítjuk a gépet, mielőtt visszajuttatnánk neked.

Tudj meg többet most az akciós ajánlatunkról....

Érdemes kiemelt figyelemmel követni weboldalunkat és facebook oldalunkat a következő napokban, mivel október 2-án indul a Husqvarna őszi akciója.

Tisztelettel meghívunk Magyarország legnagyobb tesztelési lehetőséggel egybekötött építőgép kiállítására. Időpont és helyszín: Tököl, repülőtér, 2017.09.14-16.
 
 
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz