Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Adatvédelmi nyilatkozat itt olvasható

Menü

Professzionális partnerkapcsolatok

Husqvarna Professzionális Parkfenntartó Program

Amikor Husqvarna termékeket ajánlunk a figyelmébe, nem egyszerűen profi parkfenntartó és erdészeti-, kertészeti gépeket kínálunk, hanem velük együtt egy kiemelt partnerkapcsolati koncepciót is. Az úgy nevezett „Professzionális Parkfenntartó Program”-ot kifejezetten a saját terülteket maguk gondozó vagy profi parkfenntartó cégek számára dolgoztuk ki a Husqvarnával. A program célja az, hogy cégük valóban a megfelelő gépeket kapja, és azokhoz egy olyan tanácsadási- és szerviz háttér párosuljon, amely garantálja az éveken át tartó problémamentes munkavégzést. Ezzel nem csak a munka lesz professzionálisan elvégezve, de rengeteg drága időt és pénzt is megtakaríthatnak.

Professzionális partnerkapcsolatok - Husqvarna

Kiknek ajánljuk elsősorban a programunkat?

Azon vállalkozások részére, akik a kiemelt intézményeknél és szervezeteknél szerződés keretén belül végeznek gyep és egyéb zöldfelület fenntartását, illetve azon kiemelt intézmények vagy szervezetek részére, akik saját hatáskörben végzik el ezeket a feladatokat.

Professzionális partnerkapcsolatok - Husqvarna

Néhány kiemelt intézmény és szervezet:

Közműtársaságok, Önkormányzatok, sportpályák, repülőterek, közutak, strandok, parkok, temetők, bevásárló központok...

Amit nyújtunk Önöknek a program keretében:

1. Megbízható szakkereskedés: teljes termék és alkatrész választékot, valamint szervizszolgáltatásokat érhet el kiemelt szakkereskedésünknél. Üzletkötő kollégánk személyre szabott ajánlatokkal segíti munkáját, illetve soron kívül kezeli felmerülő kérdéseit. Spóroljon időt és pénzt!

2. Speciális műszaki információk: a használati utasításon kívül extra információkat biztosítunk a termékekről és használatukról. A teljesítmény mellett nagyon fontos kritérium az üzemeltetési költségeket csökkentő technikai újdonságok ismerete is. A különleges ergonómiai kialakítások a napi munkavégzést segítik. Megtekintheti és akár saját területen ki is próbálhatja a speciális felhasználású gépeket, hogy a lehető legjobb döntést hozza meg a géppark kiválasztásánál. Kérdezzen minket!

3. Központi támogatás: szakkereskedésünk munkáját a Husqvarna központ is támogatja. Amennyiben speciális igénye, vagy kérése van, szakkereskedésünk és a Husqvarna központ együttműködve keresi meg a lehető legjobb megoldást. Jól képzett kereskedelmi és műszaki háttérrel rendelkező kollégák állnak rendelkezésére. Mondja el extra igényeit!

4. Minősített szerviz és alkatrészellátás: szakkereskedésünk egyben szakszerviz is, rendelkezünk a gépek javításához és karbantartásához szükséges eszközökkel és szaktudással is. Az alkatrészellátás és a gyors szerviz nem kérdés! Termék meghibásodás esetén kérése előnyt élvez a szervizben. Garantáljuk, hogy gépeit 24-72 órán belül megjavítjuk. Amennyiben három munkanapon belül mégsem készül el a javítás, kölcsöngépet igényelhet! Tegye próbára szervizszolgáltatásainkat!

5. Extra garancia: a megbízhatóság kulcskérdés egy kiemelt partner napi működése során. A PROextra garancia annyit jelent, hogy szakszervizünk évente két alkalommal ingyenesen megvizsgálja Husqvarna termékeiket, majd ajánlatot teszünk a karbantartási és szükség szerinti javítási munkákra. Elvégezzük az esetleges garanciális javítást. Ez akár három év termékgaranciát és soron kívüli szervizszolgáltatást jelent Önöknek. Menjen biztosra!

Husqvarna

6. Egyedi kondíciók: rendszeres beszerzéseiknek köszönhetően a piacon kimagasló kedvezményekkel vásárolhatnak a korábban említett szolgáltatások mellett. Fontos kritériumnak tartjuk, hogy a Husqvarna géptulajdonosok csökkentsék üzemeltetési költségeiket, ezért a gépeken felül az alkatrészekre és kiegészítő termékekre (pl. olajok, láncok, damilok, stb.) is speciális kondíciók állnak rendelkezésükre. Keressen rajtunk!

Ismerje meg a programhoz tartozó Husqvarna termékeinket most...

Tegye fel kérdését elérhetőségeinken...

Keresés