Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Adatvédelmi nyilatkozat itt olvasható

Menü

Husqvarna fűnyíró traktor válogatás

Összegyűjtöttük azokat a Husqvarna fűnyíró traktorok, melyek a várakozásaink szerint a legnépszerűbbek lesznek. Melyiknek mi az előnye? Most eláruljuk.

Husqvarna TC342

Nem is lehet kérdés, hogy miért a TC342-es típust említjük meg elsőként a Husqvarna 2019-es válogatásában. A gyártó egyik professzionális fűnyíró gépe, amely mind teljesítményben, mind pedig tudásban meghaladja a piacon található társaiét. Kéthengeres motorjával kiemelkedően erős, a beépített extrákkal pedig még soha nem volt ilyen kényelmes a fűnyírás. Cserélj vágókést szerszám nélkül, válts a vágási módok között egyszerűen, és manőverezz könnyen a hatékony fűnyírásért!

Husqvarna TC239T

A következő alany a TC239T típus, amely közel 1 méteres vágási szélességgel rendelkezik. A Briggs & Stratton motorral felszerelt fűnyíró traktor pedál-működtetésű, ezért nagy előnye, hogy a vezető mindkét kezét a kormányon tarthatja és kényelmesen manőverezhet. A vágókések elektromosan, egy gombnyomással működtethetők. A TC239T használata közepes és nagy területekre ajánlott, ahol kényelmes és alapos munkát nyújt.

Husqvarna kerti traktorok

Husqvarna TC139T

A sort a Husqvarna TC139T-vel folytatjuk. A közepes gyepterületre és alkalmi használatra ajánlott fűnyíró traktor egy megbízható és kényelmes gép a kategóriájában. A könnyű kormányozhatósága és a pedálok használata kiváló vezetési élményt biztosít. Hátsó fűgyűjtőjében összesen 320 liter füvet tud összegyűjteni. Számos extrával kiegészítve segíti a zökkenőmentes munkavégzést. A TC139T a TC 142T típus „kis testvére”, a különbség mindössze 1-2 apróságban rejlik, mint például a vágási szélesség.

Husqvarna TC138

A TC138-as egy jól működő technológiával biztosítja az tökéletes nyírási folyamatot. Az AIR Induction rendszer egy erős levegő-befúvás segítségével megemeli a füvet, így a vágás minősége kiváló, a levágott fű mellett pedig a levelek összegyűjtését is elősegíti. A fűnyíró traktor otthoni, kis és közepes méretű kertek karbantartására ajánlott. Kényelmes, hiszen a fűgyűjtő a vezetőülésből is üríthető. A TC138-as típushoz számos kiegészítő elem is elérhető!

Husqvarna TC142T

A TC142T megmutatja, miként lehet még kényelmesebbé varázsolni a fűnyírást. Az állítható ülések és a fellépő is arról árulkodik, hogy a tervezők mindent megtettek a maximális kényelem elérése érdekében. Erőteljes motorral rendelkezik, a beépített hátsó fűgyűjtő a vezetőülésből kényelmesen üríthető. Vágási szélessége 107 centiméteres, a gépet leginkább közepes és nagy területű gyep nyírására ajánljuk. A kényelmi funkciók mellett további kiegészítőkkel lehet még sokoldalúbbá tenni a TC142T használatát.

Tudjon meg még többet a kerti traktor választásról...

Keresés