Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Adatvédelmi nyilatkozat itt olvasható

Menü

Husqvarna Centrum Budapest - Budapest és Pest megye legnagyobb Husqvarna Centruma!

Szeptember 4-én megnyitja kapuit Budapest új és egyben legnagyobb Husqvarna szaküzlete, a Husqvarna Centrum Budapest, mely budaörsi üzletünk mellett már a főváros másik oldalán, az Üllői út 555-ös szám alatt is várja Vásárlóinkat. Az új üzletben 280 négyzetméteren a Husqvarna teljes választéka mellett további 3 világmárka és szerviz is helyet kap.

Miért választottuk a Husqvarnát?

A Husqvarna több mint 325 éve dolgozik innovatívan és szenvedélyesen azon, hogy a vásárlóit elláthassa különböző erdészeti, parkgondozási és kertgondozási termékekkel. Náluk a hatékony munkavégzés a cél, így a nagy teljesítmény könnyű használhatósággal és biztonságos működéssel párosul. A Husqvarna termékek és kiegészítők széles és folyamatosan növekvő választékát kínáljuk, melyek között láncfűrészek, beton- és fémdarabolók, de robotfűnyírók is megtalálhatók.

Husqvarna Centrum Budapest

Milyen márkák lesznek még elérhetők az új budapesti üzletünkben?

- AS-Motor, Gardena és McCulloch márkák széles termékkínálata.

Szerviz az Üllői úti üzletünkben is!

Szervizünkben garanciális márkaszervizként javítjuk forgalmazott márkáink (Husqvarna, McCulloch, Gardena, AS Motor, Hitachi) elektromos és benzinmotoros gépeit, Garanciális szerződésünk van továbbá a Briggs&Stratton motorgyártóval is. Természetesen a fenti és egyéb márkák garancián túli szervizelését és javítását is a megszokott magas színvonalon vállaljuk. Szervizünkben kiemelt helyen kezeljük a Husqvarna akkumulátoros gépeinek és robotfűnyíróinak javítását is.

Husqvarna Centrum Budapest                           

Mikor nyitunk?

2017.09.04 - hétfőn reggel 7:30-kor

Az új üzletünk elérhetőségei:

Husqvarna Centrum Budapest
1182 Budapest, Üllői út 555.
1/257-8024
husqvarnacentrum@hosagep.hu

Nyitva tartás: hétfőtől - péntekig 7:30-17:00-ig, szombaton 8:00-12:00-ig.

 

Keresés