Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Adatvédelmi nyilatkozat itt olvasható

Menü

Itt a tavasz, elő a gépekkel! - Kerti gépek, eszközök szervizelése

​Az első napsugarak megjelenésével és a tavasz beköszöntével mindenki egyre több időt szeretne a szabadban, a kertjében tölteni. A kertészmesterek mellett a hobbi kertészek is megkezdik a munkát a ház körül. Ilyenkor előkerülnek a kéziszerszámok, kisebb-nagyobb kerti gépek, melyeket előszeretettel fogunk újra munkába. Az első használat előtt viszont érdemes egy szervizeléssel felkészíteni ezeket az eszközöket is a szezonra. De mi a szervizelés menete?

Átvizsgálás az első használat előtt

Egy gép élettartama évekkel meghosszabbítható, ha rendszeres szervizelés alatt áll. Akár nyitott, akár zárt helyen vannak tárolva kerti gépeink, a téli időszak alatt lecsapódó pára és a por okozta károk mellett, a benne felejtett benzin is okozhat fejtörést, ha a gép a szezon első használata előtt nem indul el. A kapkodást egyszerűen megelőzhetjük azzal, ha a gépünket elvisszük a szakszervizbe, ahol a hosszú téli hónapok után a gépet alaposan átvizsgálják, és szakszerűen felkészítik a szezonra. 

Milyen gépek szervizelésével foglalkozunk? 

A legmodernebb technológiával felszerelt műhelyeinkben a nálunk, és máshol vásárolt gépek szervizelésével egyaránt foglalkozunk. Hivatalos márkaszervizként is működünk, ahol az általunk forgalmazott márkákat garanciálisan is javítjuk. Ezek közé tartoznak a Husqvarna, McCulloch, Gardena, AS-Motor, Hitachi, illetve a Makita, Bosch és Metabo márkák termékei is. Szintén garanciális javítás keretén belül foglalkozunk a Briggs&Stratton és Tecumseh motorokkal is. A kiemelt márkák mellett más típusú (pl. Stihl, Viking) kerti gépek karbantartásával és javításával is foglalkozunk, a garanciaidő lejárta után is. 

Szakembereink mindig felkészülten és a legjobb tudásuk szerint szervizelik a javításra leadott gépeket. Számunkra mindig is fontos volt szervizes kollégáink folyamatos és rendszeres továbbképzése, így a legmodernebb technológiákat használó gépek javításához is szakszerű tudással rendelkeznek. Különös figyelmet fordítunk a műhelyeink felszereltségére is, ahol a speciális célszerszámok mellett óriási alkatrész készlettel állunk megrendelőink rendelkezésére, legyen szó hobbi kertészről, vagy professzionális parkfenntartó cégekről.

 A kisebb kézi- vagy tologatós kerti gépek mellett szervizelésünk természetesen kiterjed nagyobb gépek javítására is, amelyek szállításában, vagy szükség szerint helyszíni javításában is szívesen segítünk. Ehhez egy minden szükséges eszközzel felszerelt szervizautóval végezzük a helyszíni kiszállást, ahol a nagyobb javítások mellett, a szükséges karbantartási munkákat, pl.: az olajcserét, is elvégezzük. 

Miért érdemes a HOSAGÉP szervizét választani? 

A korábban felsorolt okok mellett cégünk több évtizedes tapasztalattal várja érdeklődőit. Számunkra a legfontosabb, hogy minőségi szervizszolgáltatást nyújtsunk és kizárólag hibátlanul működő gépeket adjunk vissza a javítás végén vásárlóink számára.  A munkát ezért mindig alaposan és a szükséges szakértelemmel végezzük el. A pótalkatrészek minőségét is gondosan megválasztjuk, így szervizünkben kizárólag eredeti Husqvarna pótalkatrészeket használunk a javításaink során. 
Ha kerti- vagy építőipari gépe meghibásodott, vagy úgy érzi, hogy ráférne egy időszakos karbantartás, hozza el műhelyünkbe, és előzze meg, hogy komolyabb, költségesebb kár keletkezzen benne. 

Szakembereinkkel itt lehet felvenni a kapcsolatot....

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés