Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Adatvédelmi nyilatkozat itt olvasható

Menü

GARDENA smart SILENO city 500

A GARDENA márka már több, mint 50 éve áll a hobbikertészek szolgálatában. A Husqvarna csoport tagjaként, magas fokú professzionális tudással a háta mögött gondoskodik a márka erősségének folyamatos építéséről. 2012 óta oszlopos tagja a robotfűnyírókat kínáló gyártók csoportjának, ekkor indította útjára első, teljesen önállóan működő robotfűnyíróját, R40Li néven. A kertápolás területén szakmai tekintélynek tartott Gardena, jó néhány különböző típusú robotfűnyírót kínál, a hozzátartozó kiegészítők széles választékával.

 

A GARDENA smart SILENO city 500, ahogy kívülről látjuk

A Gardena smart SILENO city 500 robotfűnyíró egy gyönyörűen formatervezett, lekerekített idomokkal rendelkező robotfűnyíró, ami kis méretének köszönhetően szinte észrevétlenül végzi a dolgát kertjében. Nem véletlen, hogy a világ egyik legnépszerűbb dizájn versenyén is bezsebelte a győztesnek járó díjat. A megnyerő forma egy egészen innovatív, pontos és megbízható fűnyírást rejt.

Könnyű kezelhetőségét egy LCD kijelzővel ellátott menürendszer segíti. Olyan egyszerű és átlátható felülettel rendelkezik, amelynek használata senki számára nem okozhat problémát. Ha nem értenél hozzá, az sem lehet akadály, hiszen a smart SILENO city 500 egy programsegéddel segít a beállításokban. Telepítése egyszerű, a határoló vezetéken belül csíkmentesen és megbízhatóan nyírja a füvet.

Gardena robotfűnyíró

Kiváló vágási teljesítmény akár 500 m2-en

A kisebb kertek tulajdonosainak legjobb választása lehet ez a robotfűnyíró, hiszen 500m2-en is képes tökéletes munkát végezni. SensorCut rendszere megfelelő irányítást és pontosságot biztosít, mindezt halk működés mellett. Automata feltöltésű rendszere lehetővé teszi, hogy a robot önállóan visszatérjen a töltőállomásra, amikor végzett a munkával. Kis méretének köszönhetően könnyen eléri még a keskeny helyeket is.

A különböző felépítésű gyepterületeken a 25%-os emelkedő sem jelent akadályt a SILENO city 500-nak. Forduló hátsó kerekei miatt sokkal mozgékonyabb és könnyebben manőverezik az esetleges akadályok között. Vágási szélessége 16 centiméter, magassága pedig 2 és 5 centiméter között könnyedén állítható.

Hosszú akkumulátor idővel rendelkezik, aminek köszönhetően képes több, mint 1 órán át vágni a füvet, egy feltöltéssel. Ezután az átlagos feltöltési idő sem vesz igénybe többet hatvan percnél. 3 tökéletes beállítású kés biztosítja a precíz és megfelelő munkavégzést. Sokakban kérdést vet fel, hogy mi történik a levágott fűvel? Apróra vágott nyesedék lesz belőle, amely behullik a fűszálak közé, ahol igazi tápanyagforrásként szolgál a gyep számára. Ez segíti elő, hogy a SILENO city-vel a fűnyírás ne csak egy nyírási feladat legyen, hanem részt vegyen a fű ápolásában is.

Gardena robotfűnyíró

Innováció bomba

Előre programozott fűnyírási időszakok és összekötés más rendszerekkel? Ez bizony elsődleges funkciója ennek a GARDENA robotfűnyírónak. Nem véletlen kapta meg az okos (smart) elnevezést. A mobileszközökkel használható applikációval még könnyebben, a közvetlen jelenlétünk nélkül programozhatjuk be a fűnyírót az általunk kívánt időpontra, illetve férhetünk hozzá az összes beállításához. Ha csak a teraszról ellenőriznéd a nyírási adatokat, elég, ha rápillantasz a telefonod kijelzőjére. A robotod PIN kóddal van ellátva, ami megvéd az esetleges lopási kísérletek ellen. A töltőállomása bárhol elhelyezhető, hiszen ellenáll a külső időjárási viszontagságoknak. Ezek után nincs más teendőd, csak élvezni a tökéletesre nyírt gyeped, befektetett idő és energia nélkül.  A Gardena Smart rendszer segítségével későbbiekben további okos eszközöket is hozzákapcsolhatunk a rendszerhez, például vízszivattyút, öntözésvezérlőt, kültéri konnektort, talajnedvességérzékelőt, stb. Így végül egy applikációból irányíthatjuk egész kertünk működését.

Gardena robotfűnyírók webshopunkban ITT megtekinthetők , illetve személyesen üzleteinkben!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés