Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Adatvédelmi nyilatkozat itt olvasható

Menü

TOP 3 Husqvarna fűnyíró traktor válogatás

Melyik fűnyíró traktort válasszuk? Melyek a legkedveltebb modellek? Melyik kerti traktort ajánljuk leggyakrabban az érdeklődöink részére? Nézd meg most fűnyíró traktor toplitástánkat.

TOP 1, az első helyezett

A Husqvarna TC342 egy nagy kapacitású fűnyíró traktor, amelyet egy erőteljes, benzines Kawasaki motor hajt. Köszönhetően a Husqvarna számára kifejlesztett erőteljes motornak, az indítása gyors és könnyű. A traktort magas fokú kényelem jellemzi, amely az innovatív rendszereknek köszönhető. Kijelző mutatja az akkumulátor állapotát, és a központi visszajelzőn követhető nyomon a rögzítőfék és a fényszórók használata is.

U-Cut kormányzási technológiával rendelkezik, amely egyszerű manőverezést és közeledést biztosít a bokros, fával beültetett gyepterületeken is. A könnyű kormányzás segít kikerülni az akadályokat, így a lehető legkevesebb fűterület marad lenyíratlan.

Husqvarna kerti traktorok

A kényelmi szolgáltatásokat nagymértékben segíti a szerszám nélküli késcsere vagy a fűgyűjtés és mulcsozás közötti vágási módok kiválasztása. A BioClip rendszer átkapcsolásához nem kell elhagyni a vezetőülést!

Vágási szélessége 107 centiméter, amivel hatékonyan lehet dolgozni nagyobb területeken is, mindemellett pázsitkímélő kerekeivel kíméli a gyepet. Felszereltsége sokoldalú, a kertben történő feladatok elvégzéséhez nem csak nyáron, de télen is munkára fogható. A hozzá vásárolható tartozékokkal más kerti munkálatok elvégzésére is hatékony eszköz.

Ajánljuk nagyobb magánterületek, de akár kisebb ipari létesítmények, lakóparkok nyírására is.

TOP 2, a második helyezett

A Husqvarna TC138, a magán vásárlók kedvenc fűgyűjtős fűnyíró traktora. A kis és közepes méretű kerttel rendelkezők számára ideális választás. 12,5 lóerős motorjával tökéletesen elegendő a fűnyírási feladatokra és alkalmas a lehullott falevelek összegyűjtésére is. A kényelmet olyan extrák biztosítják, mint a fellépő, az állítható ülés, és a pedállal működtetett, hidrosztatikus váltó.

A TC138-as hangsúlyos különlegessége az Air Induction rendszer. Ez az innovatív technológia, a nyírás előtt megemeli a füvet, ezáltal a nyírás hatékonysága sokszorozódik. A funkció a fűgyűjtés során is szerepet kap, sokkal intenzívebben gyűjti össze a levágott nyesedéket. Pedállal működtetett hidrosztatikus váltója lehetővé teszi, hogy a fűnyírást végző csak a kormányzásra tudjon koncentrálni. Ez kimondottan nagy előny egy fával beültetett, bokrosabb területen.

A hozzá vásárolható tartozékok választéka széles, ezekkel még kényelmesebbé tehetjük a nyírást, vagy egyéb, kisebb kert körüli teendőket is elláthatunk.

TOP3, a harmadik helyezett

Listánk utolsó elemének egy közkedvelt és széles körben alkalmazott, oldalkidobós típust választottunk. A Husqvarna TS243 TWIN ugyanis nem csak kertekben, de külső területeken, ritkábban karban tartott telkeken is óriási segítség lehet. Nagy teljesítményű fűnyíró traktor, amely oldalsó fűkidobású technikát alkalmaz a lenyírt fű eltávolítására.

Egy nagy terület esetében még nagyobb hangsúlyt kap a kényelem, hiszen a traktoron eltöltött idő is növekszik. A TS243 TWIN rendelkezik számos kényelmi tulajdonsággal, ilyenek az elektromos késkapcsolás, a könnyű magasságállító, az állítható ülés, a pohártartó, valamint az U-Cut kormányzási technológia.

Olvass el még több értékes információt a kerti traktorokról ITT...

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés