Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Adatvédelmi nyilatkozat itt olvasható

Menü

Pályázati lehetőség - Eszközfejlesztés közterület karbantartására akár 100%-os támogatással.

Nem írtuk el a címet. Akár 100%‐os támogatással beszerezhetőek önkormányzatok és önkormányzati társulások részére a településfenntartáshoz nélkülözhetetlen eszközök. Hogyan lehetséges ez? Most eláruljuk a részleteket!


Bizonyára értesültek a Magyar Falu Programról, amely újabb lehetőséget kínál ‐ 5000 fő lélekszám alatti önkormányzatok és önkormányzati társulások részére, GFO 321, GFO 327 ‐, hogy akár 100%‐os támogatással szerezzék be a településfenntartáshoz nélkülözhetetlen eszközöket, amelyek hozzájárulnak a közterületek megfelelő karbantartásához, a közparkok, járdák, járda melletti zöldterületek, emlékhelyek fenntartásához, gondozásához.

Cégünk, a Hosagép Kft. hosszú évek óta szolgál ki magyarországi önkormányzatokat és településfenntartó cégeket a zöldterületek rendbentartásához szükséges gépekkel, és budaörsi és pesti üzlettel és szervizzel biztosítja a folyamatos működtetést.

Kérjük, engedje meg, hogy a pályázat kapcsán munkatársunk felkeresse Önöket, és bemutassa legújabb ajánlatainkat. A zöldterületek fenntartásához kínált gépeinket a fenti támogatással akár 100%‐os támogatással is beszerezhetik.

A Program keretében fűkaszákat, láncfűrészeket, ridereket, fűnyíró traktorokat, sövénynyírókat, robotfűnyírókat ajánlunk. Különös figyelmet fordítunk a környezettudatos felhasználói igényekre, így a benzinmotoros eszközpark mellett évről‐évre egyre több akkumulátoros gépet kínálunk Partnereinknek.

A Program, tudomásunk szerint hamarosan indul, és feltehetően igen nagy érdeklődésre tart majd számot, ezért várjuk mielőbbi jelentkezésüket, hogy kollégánk a lehető legrövidebb időn belül fel tudja venni Önökkel a kapcsolatot. Amennyiben a Magyar Falu Programról bővebb információra lenne szüksége, az alábbi linken tájékozódhat:
https://www.palyazatihirek.eu/onkormanyzati‐palyazatok/4017‐magyar‐falu‐program‐olvashatoak‐
a‐kiirasok‐reszletei

Bízunk benne, hogy az Önök települése is ki szeretné használni ezt a kivételes alkalmat, és segíthetünkna fenntartáshoz szükséges eszközpark összeállításában.

Kérdezze bátran a kiemelt ügyfélkapcsolati szakértőnket:

Pósa Péter

Értékesítési vezető hosagep_teljes_logo

HusqvarnaHusqvarna Centrum Budapest

Buda: 2040 Budaörs, Szabadság u 77.

Pest: 1182 Budapest, Üllői út 555.

Mobil: +36 20 521 5214

E-mail: posa.peter@hosagep.hu

Web: www.hosagep.hu

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

Keresés