Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Adatvédelmi nyilatkozat itt olvasható

Menü

Pneumatikus vibrátorok

Az AY pneumatikus vibrátorainknál a vibrációt a vibrátorfej belsejében levő rotor állítja elő. A rotort sűrített levegő hajtja, amely a kompresszorból a tömlőn keresztül érkezik a géphez. A pneumatikus vibrátorok erőteljesek, gazdaságosak, stabilak és megbízhatóak, megfelelő karbantartás mellett.
A modern kompresszorok gazdaságosak és csendesek, és egyidejűleg több vibrátor működtetésére is alkalmasak. A Husqvarna a pneumatikus vibrátorok széles választékát kínálja, hogy megfelelőt találjon a kompresszorához. Ez egy hatékony megoldás, ha már működik egy kompresszor a telephelyen.
A Husqvarna AY vibrátorok ideálisak falak és oszlopok tömörítéséhez, mert a léghűtéses kialakítás nem függ a betontól a hőmérséklet alacsony szinten tartásához. A könnyen elforduló golyóscsapos fogantyú segít elkerülni a légszivárgást és a teljesítményveszteséget. Mivel a tömlőben nincs mozgó alkatrész, ez csökkenti a kéz és a kar vibrációját. Az AY 157 két fogantyúval rendelkezik a könnyebb kezelhetőség érdekében.
Nincs megjeleníthető termék.

Keresés