Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Adatvédelmi nyilatkozat itt olvasható

Menü

Husqvarna Duplex hengerek

A Husqvarna LP 6505 és LP 7505 gyalogvezérlésű duplex hengerek termékcsaládja ideális szemcsés talaj és aszfalt vékony rétegeinek tömörítésére. Az LP termékcsalád nagy centrifugális erejével és sebességével kevesebb idő alatt több munkát végezhet el. Ezek a gépek teljesen hidraulikusak, mind a vibrációt, mind a mozgatást tekintve. A magas járdaszegély távolság és kompakt kialakítás, valamint a karcsú oldalak és hogy nincs túlnyúlás, lehetővé teszik, hogy közel kerüljön a falakhoz, oszlopokhoz vagy élekhez – alapvetően bárhová, ahová a munkája viszi. A rezgés be- és kikapcsolása mindkét duplex hengeren könnyű, és a rezgéscsökkentő fogantyúknak köszönhetően hosszabb ideig tud dolgozni.
Mind az LP 6505, mind az LP 7505 kaparókkal van felszerelve a hengerek tisztán tartásához, valamint automatikus fékezési funkcióval ellátott hidraulikus fékekkel a könnyebb kezelhetőség és a nagyobb biztonság érdekében. Egyéb szabványos funkciók közé tartozik az üzemidőmérő és az olajszint figyelmeztetés. A két felhajtható fedél megkönnyíti a szervizelést és az akkumulátor töltését. A beépített hidraulikaolaj hűtő csökkenti az alkatrészek kopását, és meghosszabbítja a karbantartási időközöket. A hidraulikus tömlők, tömítések és csatlakozók élettartamát is meghosszabbítja.
Rendezés:
Gyártó: Husqvarna
4.699.000 Ft
10LE dízel motor, elektromos indítás
Gyártó: Husqvarna
4.899.000 Ft
10LE dízel motor, kézi indítás
Gyártó: Husqvarna
5.249.000 Ft
11LE dízel motor, kézi indítás
Gyártó: Husqvarna
5.699.000 Ft
11LE dízel motor, elektromos indítás

Keresés