Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Adatvédelmi nyilatkozat itt olvasható

Menü

Szállítási költségek

Szállítási feltételeink


A webáruházban megrendelt termékeket igyekszünk mindig a lehető leggyorsabban kiszállítani. Raktáron lévő termékeink esetén 2 munkanapon, rendeléses termékeink esetén 4-6 munkanapon belül. Amennyiben beszállítónk esetleg ennél hosszabb időre tudja csak szállítani a megrendelt terméket, Vásárlóinkat azonnal értesítjük.

Csomagolási költséget nem számolunk fel, a szállítási költség viszont a Megrendelőt terheli. A házhozszállítás díjaként a webshopban feltüntetett mindenkori kiszállítási díjak érvényesek.

A megrendelt termékek kiszállítását saját autóval vagy futárszolgálattal végezzük. A házhozszállítás pontos időpontjának egyeztetését futárszolgálatunk közvetlenül a Vásárlóval végzi. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat az újra egyeztetett időpontban ismét megkísérli a kiszállítást.

Kérjük tisztelt Vásárlóinkat, hogy a terméket átvételkor a csomagolásból a futárral együtt bontsák ki, és nézzék át, hogy nincs-e valamilyen sérülés a kiszállított terméken. Ha mindent rendben találtak, akkor a futár átadja a Önöknek a számla eredeti példányát, valamint a terméket. Önöket pedig megkérjük, hogy a számla futárnál maradó példányát aláírva igazolják a termék sérülésmentes átvételét. A szállítmányozói átvételi irat aláírásával a megrendelő elismeri, hogy a terméket sértetlenül átvette.
A termék épségének sérülésével kapcsolatban további reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Személyes átvétel:
Vásárlóinknak lehetőségük van a megrendelt termékeket bemutatótermünkben (2040 Budaörs, Szabadság út 77.) személyesen is átvenni.

A megrendelés elektronikus levélben történő visszaigazolásában tájékoztatjuk arról is, hogy a megrendelt terméket mikortól van lehetősége átvenni üzletünkben.

Vételár megfizetése:

Jelenleg a következő módokon tudja kifizetni a megrendelt árut:

  • megrendelés után előre utalással
  • személyes átvételkor üzletünkben (készpénzzel vagy bankkártyával)
  • a futárnak az áru átvételekor utánvét formájában
  • webáruházunkon keresztül PayU bankkártyás fizetési móddal

Aktuális szállítási díjaink:

  • Bruttó 50.000.- Ft alatt: a kiszállítás díja GLS futárszolgálattal 2000.- Ft + ÁFA (bruttó 2540.- Ft).
  • Bruttó 50.000.- Ft felett: a kiszállítás teljesen díjmentes. Sem a futárszolgálatért, sem az utánvétért nem számolunk fel további költséget. 

Keresés