Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. Adatvédelmi nyilatkozat itt olvasható

 
 

AS-Motor - Professzionális fűnyírók, a magas füvek nyírásának specialistája

AS-Motor fűnyírók, mulcsoló fűnyíró, szárzúzó, gyomeltávolító, rendrevágó, mindentnyíró

AS-Motor célkitűzés - A magas fű nyírásában elsőnek lenni

Az AS-Motor már több mint 55 éve működik családi vállalkozásként Dél-Németországban. Elsősorban a magas fűhöz gyártanak fűnyírókat és 2-ütemű motorokat. Továbbá kiemelt figyelmet fordítanak a haszonfüvek és magas fű mulcsolásában. Ez teszi a piac vezetőjévé az AS-Motor termékeit.  

Az AS-Motor bármely termékét is válasszuk, biztosak lehetünk benne, hogy tökéletes német terméket fogunk kapni. A gyártás során a minőségre különösen nagy hangsúlyt fektetnek, a két-ütemű motorokhoz 90 %-ban saját maguk készítik az alkatrészeket. ha egy gyártási folyamatot nem tudnak saját erőforrásból megoldani, akkor a helyi gyártókkal készíttetik el a saját irányelveik alapján. Ezzel tudják garantálni magas minőségi elvárásaikat.

A körültekintő gyártásnak és minőségi összeszerelésnek köszönhetően termékeik élettartama kivételesen hosszú. Garantálják, hogy termékeikhez 15 éves alkatrész támogatást biztosítunk. Az AS-Motornál dolgozó szakemberek átlagosan 25 éve dolgoznak a cégnél, ennek köszönhetően az évek alatt felhalmozódó know-how látszódik a termékek minőségén is. 

AS-Motor

Az AS-Motor termékeinek értékesítését csak megfelelően felkészített szakkereskedő végezheti. A szakkereskedők felkészítését az AS-Motor belső szakemberei végzik. Ezzel biztosítva, hogy a végfelhasználó végül azt a terméket tudja megvásárolni, melyre leginkább szüksége van. 

Kiemelt AS-Motor termékek

AS-Motor Mulcsoló fűnyíró
Mi az előnye a mulcsoló fűnyírónak? A mulcsuzó fűnyíróval időt takaríthat meg, mivel ez a fűnyíró olyan finomra vágja szét a levágott füvet, hogy Ön szinte észre sem fogja venni és a fű trágyaként kerül rá a pázsitra.

AS-Motor Professzionális fűnyírók
A telke meredeken emelkedik vagy lejt? Esetleg teljesen sík és nagyszerű pázsitot szeretne rajta látni?
Ezek a fűnyírók minden feladatot nagyszerűen teljesítenek, akár összkerékhajtással, fékkel és hátramentettel is elérhetők.

AS-Motor mindentnyíró / magas gazvágók
Mikor ajánljuk a mindentnyírókat? Olyan esetekben mindenképpen, amikor durva tereppel, meredek lejtőkkel, magas fűvel és bozóttal kell felvenni a harcot. Illetve fontos a fordulékonyság, valamint az, hogy keményen felaprítsa azt, amit levágott.

AS-Motor szárzúzók

Ismeretlen, vagy rendkívül bozótos, meredek területen kell dolgoznia?  Van rá megoldás: az AS szárzúzók kitérnek az idegen testek elől, tökéletesen aprítanak és egyenletesen szórnak szét. Így gyorsan teljesítheti a kitűzött célt, miközben biztonságosan dolgozik.

AS-Motor Felülős mindennyírók
Ha nagy gyomos és bozótos felületről van szó, ahol akár 150cm-es fű is van, akkor a felülős mindennyíró nagyszerű megoldás lehet.
Nem elég a gyom a terep ráadásul még meredek is? Akkor összkerékhajtású fűnyíróink jelentik a megoldást. Hat féle modellünkből az
alkalmazási céljához megfelelőt választhat.

AS-Motor rendrevágók

Az AS rendrevágók képesek a teljes magasságú füvet levágni, majd a levágott füvet tiszta sorokba rakják le. Nem kell utána gereblyézni.

AS-Motor gyomeltávolító

Tökéletes megoldás vegyszermentes gyomirtásra. Az AS gyomeltávolító biztosan, gyorsan és hatékonyan távolítja le az utakból és a szegélykövek mellől kinövő gyomokat. Plusz a gyűjtő- kosár révén nincs szükség összesöprésre.

Tekintse meg az AS-Motor termék kínálatunkat most

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Top termékek
Márkáink
 
 
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz